Slaapkamer

Kamers

U kunt kiezen uit appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Onze slaapkamers bieden veel ruimte zodat u er tot rust kan komen.
Onze badkamers zijn voorzien van een inloopdouche. In een aantal appartementen voorzien we ook een ligbad. Door de brede waaier aan mogelijkheden bepaalt u zelf welk appartement het beste aansluit bij uw woonbehoefte.

Kwaliteit1

Berging

Al onze appartementen zijn uitgerust met voldoende functionele bergruimte met plaats voor uw wasmachine en droogkast.
Enkele appartementen beschikken tevens over een tweede berging, grenzend aan de keuken.

Zijaanzicht

Parkeren

In de ondergrondse parking heeft u de mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats, een staanplaats met afgesloten berging of een geheel afgesloten garagebox.
De garageboxen zijn uitgerust met een brede kantelpoort zodat uw garage vlot toegankelijk is. De garage is gemakkelijk te bereiken via de lift voor acht personen die er in elke gemeenschappelijke hal wordt voorzien.

Keuken

Kastruimte

Door de doordachte indeling van onze ruimtes creëren we de mogelijkheid om veel kastruimte te voorzien. In onze keukens en badkamers zal u ontdekken dat we standaard heel wat kastruimte voorzien.
Omdat uw appartement maatwerk is, bepaalt u zelf welke kastruimte er nodig is om aan uw woonbehoefte te voldoen.

Ontdek dit unieke project

Door onze traditionele manier van bouwen staan wij garant voor kwaliteit en degelijkheid. Zo wordt het gebouw opgetrokken in volledig dragend metselwerk en maken we geen gebruik van lichte wanden.
Met oog voor duurzaamheid en kwaliteit, gaan wij voor de ultieme woonbeleving.

Plan nu uw afspraak

Contacteer ons vandaag nog voor concrete informatie of maak meteen een afspraak op ons verkoopkantoor!