Lastenboek

Lastenboek

Bij ons ontvangt u als koper een transparant lastenboek en gedetailleerde plannen. Hierin vindt u een uitgebreide omschrijving van wat u concreet van ons kan verwachten.

Keuken2

Keuken

Samen met onze keukenontwerper creëert u uw eigen keuken op maat die voldoet aan uw wensen. Omdat u bij ons rechtstreeks contact heeft met de vakmannen, heeft u zelf een grote inspraak in het ontwikkelen van uw appartement. Zij bekijken samen met u hoe ze uw dromen kunnen realiseren.

Kookvuur bora

Duurzame kwaliteit

Door onze traditionele manier van bouwen staan wij garant voor kwaliteit en degelijkheid. Zo wordt ons gebouw opgetrokken in volledig dragend metselwerk.

Bovendien kiezen we ervoor om onze appartementen en gemeenschappelijke delen standaard af te werken met degelijke, onderhoudsvriendelijke materialen zoals graniet in de inkom- en traphallen, kwaliteitsvolle keukentoestellen van het duurzame Siemens en het innovatieve Bora, …

Ontdek dit unieke project

Door onze traditionele manier van bouwen staan wij garant voor kwaliteit en degelijkheid. Zo wordt het gebouw opgetrokken in volledig dragend metselwerk en maken we geen gebruik van lichte wanden. Met oog voor duurzaamheid en kwaliteit, gaan wij voor de ultieme woonbeleving.

Plan nu uw afspraak

Contacteer ons vandaag nog voor concrete informatie of maak meteen een afspraak op ons verkoopkantoor!