De warmte van de aarde

Een centraal element van ons ontwerp is de integratie van geothermische warmtepompen van de Nederlandse fabrikant Itho Daalderop, die de natuurlijke warmte van de aarde benutten om de verwarmings- en koelsystemen van de appartementen te voeden.

Energiezuining VerwarmingEnergiezuining Koeling
Zonnepanelen

De kracht van de zon

Daarnaast is elk appartement van het gebouw voorzien van zonnepanelen, waardoor we op een efficiënte manier groene energie opwekken en bijdragen aan lagere energiekosten voor onze bewoners.

Ventilatie

Frisse lucht

Om een gezond binnenklimaat te waarborgen, hebben we zorgvuldig gekozen voor geavanceerde ventilatiesystemen die frisse lucht binnenlaten en tegelijkertijd energie besparen.

Deze bewust gekozen technieken zijn niet alleen gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk op korte termijn, maar ook op het waarborgen van duurzame energie-efficiëntie op lange termijn.

Dit alles draagt bij aan kostenbesparing voor onze bewoners, waardoor onze energiezuinige appartementen niet alleen innovatief zijn, maar ook een verstandige investering voor de toekomst. Dankzij het gebruik van deze nieuwe technieken, wordt u gedurende de eerste vijf jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Plan nu uw afspraak

Contacteer ons vandaag nog voor concrete informatie of maak meteen een afspraak op ons verkoopkantoor!