Kwaliteit, stabiliteit, functionaliteit

Bij ons krijgt u de kans mee te ontwerpen aan uw ideale appartement. Wij overleggen met u en luisteren naar uw wensen. Op deze manier inspireert u ons en creëren wij samen uw nieuwe thuis.

Om dit te kunnen realiseren, vinden wij het belangrijk om samen te werken op een basis van vertrouwen, zowel met onze klanten als met onze partners. Met de meeste van onze partners werken we ondertussen al vele jaren samen omdat ze voor ons garant staan voor het bieden van kwaliteit.

NV Verbo is een solide partner die u een 100% voltooiingsgarantie biedt.

Voorgaande projecten

NV Verbo kan buigen op een jarenlange ervaring in het realiseren van luxeappartementen. Over de jaren heen realiseerden zij reeds meer dan 400 appartementen op 13 verschillende locaties. Met trots stellen we graag enkele van deze voorgaande projecten aan u voor.

Residentie Pallieterpark

Residentie Pallieterpark

Dit hoogwaardig project met 120 luxeappartementen is gelegen in een ruime parktuin in het centrum van Lier. Alle appartementen kijken uit op één van de twee parkvijvers in dit prachtige project.

Residentie Engelenhof

Residentie Engelenhof

Dit project met 58 luxeappartementen is gelegen op een nieuw woonerf in het centrum van Turnhout. Het is een prachtig voorbeeld van rustig wonen in een stadscentrum.

Residentie De Lindekens

Residentie De Lindekens

In het centrum van Turnhout, op 300 meter van de Grote Markt, realiseerden wij 100 luxeappartementen opgedeeld in verschillende wooncreaties rondom een ruim binnenplein met sierbeplanting. Dit project is gelegen in de Lindekensstraat te Turnhout.

Plan nu uw afspraak

Contacteer ons vandaag nog voor concrete informatie of maak meteen een afspraak op ons verkoopkantoor!